Blog

Ny music: A-JAX – ONE 4 U

tumblr_m51mhmKZQx1qb2j0xo1_500

Hade ingen aning om vilka A-jax var förrän för några dagar sedan när jag läste den här artikeln på allkpop.com och såg teasern för deras debutlåt nedan, och måste erkänna att sedan den släpptes så har jag spelat låten non stop nästan. Såå grymt bra, och för att vara nybörjare så har de en kaxighet som jag bara stött på en gång innan, och det är med B.A.P.

Videon är grymt snygg, och även om den inte har någon direkt relation till själva texten (läs översättningen här) så har den det till dem själva, då både namnet på gruppen och videon spelar på det grekiska gudatemat. E lite Clash of the Titans eller Immortals över den, men vad som sålde mig på videon var Hyeongkon, den blonda killen i gruppen. Mannen e bara så enormt vacker! Vacker! VAAAAAACKER *asg*

Yes, I am this shallow ;) ska bli riktigt kul att se hur de kommer fortsätta. De har en andra singel som de också promotar för närvarande som var rätt okej, men liksom med B.A.P så tror jag att de bara har börjat :) Och ja, jag antar att jag redan bestämt mig för vem som är min bias ;)